Nyheter fra Sunday Power

Få med deg siste nytt om våre nye ansettelser, kunder og partnerskap og solcellemarkedet i Norge.

Pris på solceller er nå på sitt laveste noensinne

Økt produksjonskapasitet og oppløste knuter i leverandørkjedene pekes på som primærdriverne.

Warbo og Certex har fått et grønnere, mer verdifullt bygg med solcelleinstallasjon

Warbo Gruppen og Sunday Power har samarbeidet om installasjon av solcelleanlegg i Johan Follestads vei 6 i Røyken Næringspark. Det sørger for grønn strøm til leietaker Certex, og hjelper byggeier å realisere deres klare grønne mål.

Protan Entreprenør og Sunday Power inngår partnerskap

Protan Entreprenør og Sunday Power inngår partnerskap på takmembran og solceller til næringsbygg. Sammen skal de tilby byggeiere en enkel helhetsløsning for å skape verdifulle og bærekraftige tak i Norge.

Solceller om vinteren - bør jeg bekymre meg for snø på taket?

- Det korte svaret er at vekten av solcelleanlegget i seg selv belaster taket lite i forhold til snølasten, da solcelleanlegget normalt sett kun veier 20 kg per m2. Har du solceller på et tak som er nyere enn 2003 er snø på taket sjeldent noe å bekymre seg for, sier Kjetil Laupsa Steine, Head of Deployment i Sunday Power.

Fra B til A i energikarakter – helt uten kostnad

Bulk Industrial Real Estate har nylig fått installert et kostnadsfritt solcelleanlegg, levert av Sunday Power. Det alene har resultert i at energikarakteren for bygningen ble oppgradert fra B til A.

Gjør bilbransjen grønnere med sol

Sammen med Sunday Power har Møller Eiendom installert solcelleanlegg på Bilia Norges anlegg i Ski. Dermed får Bilia lokalprodusert, fornybar og billigere strøm til sin virksomhet.

Eiendomsspar lager grønn jul på Alnabru

Leietakerne får glede av fornybar strøm fra eget tak når Eiendomsspar og Sunday Power installerer solcelleanlegg i Smalvollveien 61-63 i desember.

Sola skinner på Hydroscand

Nå bruker slangespesialisten grønn strøm fra solceller på eget tak. – Alle vinner på dette, sier Chief Operating Officer i Hydroscand Norge, Morten Abrahamsen.

Hva blir strømprisen fremover?

Til tross for en delvis normalisering så langt i 2023 fra de skyhøye prisene vi så i 2021 og 2022, er én ting sikkert - høy usikkerhet for prisen fremover har kommet for å bli.

Ny standard for solenergi i bilbransjen

Selmer Gruppen og Sunday Power inngår samarbeid for å bygge det største solcelleanlegget i norsk bilindustri – på det nye anlegget Bilfabrikken i Lier.

Sunday Power på Proptech Summit 2023

I september 2023 arrangerte Proptech Norway årets konferens for teknologi i eiendomsbransjen. Her fikk Sunday Power muligheten å presentera hvorfor solceller på næringstak er en no-brainer for å nå klimamålen.

Solceller kan gi deg bedre lånebetingelser

Endelig har vi kommet dit hvor flere banker gir bedre betingelser til eiere av grønne næringsbygg. Et solcelleanlegg på taket kan dermed gi deg som gårdeier rimeligere finansiering.

Solcelleanlegg kan gi Enova-støtte

Gode nyheter for oss og alle andre som heier på solenergi! Enova har laget nye støtteordninger til dem som innfører energitiltak i næringsbygg.

Forvandler taket ditt til et miljøvennlig energikraftverk

Gjennom installasjon av solcellepaneler, transformerer Sunday Power taket til en grønn energikilde. Og ikke nok med det, de installerer og vedlikeholder panelene kostnadsfritt.

Bulk og Sunday Power utvider satsingen på solceller

Etter å ha installert solcelleanlegg på Bulk Industrial Real Estates nye Kjellmann-bygg på Lillestrøm, inngår Bulk nå samarbeid med Sunday Power om installasjon av solcelleanlegg på flere bygg.

9 ting å tenke på når man vurderer solcelleanlegg på næringsbygg

Hvis dere ønsker å bidra til det grønne skiftet og vurderer et solcelleanlegg på ett eller flere næringsbygg i deres portefølje er det en rekke ting dere bør ta stilling til.

Norwegian solar start-up Sunday Power raises NOK 100m

Sunday Power secures new funding in oversubscribed round, with a strong group of real estate investors welcomed to the company.

A unique study identifying the most attractive buildings for solar energy production in Norway

A study by Sunday Power has identified the most attractive commercial and governmental buildings for solar energy production in Norway.

Sunday Power signs green loan agreement with Nordea

We are delighted to share that we have signed a green loan agreement with Nordea, the largest bank in the Nordics. The loan is structured as a credit facility to finance our investments in solar plants for commercial and industrial real estate.

Næringsbygg kan få solceller på taket – uten kostnad

Oppstartsselskap tilbyr solcellekonsept som gir grønnere profil, mer fornøyde leietakere og et mer verdifullt bygg. Helt kostnadsfritt. Slik lar det seg gjøre.

Sunday Power ansetter Chief Commercial Officer

Solcelle-startupen styrker vekstsastningen ved å ansette Rikard af Ekenstam (50) som kommersiell direktør.

Sunday Power henter CTO fra Cognite

Proptech-selskapet Sunday Power har ansatt Håkon Trømborg til å lede utviklingen av Sunday Powers techplattform.

Sunday Power henter CFO fra Arctic

Solcelle-startupen har ansatt Adrian Bergem som ny CFO.

Ny norsk start-up med grønn gavepakke til eiendomsbransjen

Sunday Power skal revolusjonere eiendomsbransjen med nytt solcellekonsept.

Sunday Power henter 12 millioner

Oppstartsselskapet som gjør solceller enkelt og lønnsomt for eiendomsbransjen, har fått med seg profilerte næringslivstopper i nylig emisjon.