Sunday Power henter CTO fra Cognite

Proptech-selskapet Sunday Power har ansatt Håkon Trømborg til å lede utviklingen av Sunday Powers techplattform.

– Sunday Power skal ta en ledende posisjon for solceller på næringsbygg i Europa, og vi er i gang med å bygge et stjernelag. Håkon har imponerende teknologisk erfaring, er et ledertalent og har personligheten og drivkraften som matcher våre ambisjoner. Vi er strålende fornøyde med å få Håkon med på laget, sier administrerende direktør Jonas Ibsen Brynildsrud.

Håkon Trømborg har en master i kybernetikk fra NTNU og har tidligere jobbet med AI og data science i Accenture, i solcelleselskapet NorSun. Han kommer fra Cognite, som i 2021 ble Norges første “unicorn”, der han gikk gradene fra software engineer til tech lead.

– Jeg er veldig glad for denne muligheten. Solkraft er svært spennende og i enorm vekst, og det er sjelden at et selskap har en forretningsmodell som er så utelukkende positiv for miljøet som den Sunday Power har. Verden trenger smartere løsninger for energi, både på produksjons- og forbrukssiden, og kombinasjonen av infrastruktur og data gir en unik posisjon til å utvikle teknologi som gir smartere forbruk og større miljøavtrykk til fordel for både kloden og kundene våre, forteller Trømborg, som starter i rollen som CTO i Sunday Power 1. august.

Sunday Power investerer i solcelleanlegg og software på næringsbygg, og har som mål å gjøre solceller enkelt og lønnsomt for både byggeiere og leietakere. Siden lanseringen i høst har selskapet hatt stor etterspørsel, og de har allerede rukket å få aktører som Bulk, Eiendomsspar, Ticon, GG Gruppen og Heldal Eiendom på kundelisten.

– Vi er i vekstmodus og planlegger å firedoble teamet i løpet av året. Vi er stadig på jakt etter sultne talenter både på tech, salg, operations og finansiering, og har store planer på gang, avslutter Brynildsrud.

Les også: Hvordan ta betalt for strømmen fra et solcelleanlegg

Ta kontakt med oss

Takk

vi tar straks kontakt!
Hm, noe gikk galt. Ta kontakt på info@sundaypower.no isteden

Vi ser frem til å hjelpe deg!