Protan Entreprenør og Sunday Power inngår partnerskap

Protan Entreprenør og Sunday Power inngår partnerskap på takmembran og solceller til næringsbygg. Sammen skal de tilby byggeiere en enkel helhetsløsning for å skape verdifulle og bærekraftige tak i Norge.

Sigrid Klemsdal

“Tak og solceller går som hånd i hanske”, sier Gard Brunsell, Sales and Marketing Director i Protan Entreprenør om det nye partnerskapet.

Opptatt av langsiktighet og kvalitet 

Et solcelleanlegg bygges for å vare i minst 30 år. Før man starter på en solcelleinstallasjon gjøres det en vurdering av takets tilstand, og i enkelte tilfeller er taket modent for å skiftes før solcelleanlegget installeres. Protan sine tak skal vare i minst 50 år, solceller skal vare minst 30 år og det var derfor naturlig for de to ledende aktørene innenfor tak og solceller å inngå et partnerskap for å hjelpe kundene å realisere sine solcelleprosjekter og få et langsiktig, grønnere og mer verdifullt bygg.

"En klar win-win for alle parter", sier Rikard af Ekenstam, Chief Commercial Officer i Sunday Power.

Verdensledende innen membranteknologi

Med nesten 80 års erfaring har norske Protan utviklet innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. Protans største forretningsområde er tak og membran, og de jobber tett med kunder og leverandører for å være i forkant innen teknologi, miljø og kompetanse. I konsernet er det mer enn 900 ansatte, og av disse jobber rundt 300 personer i Protan Entreprenør.

“Solceller på næringsbygg er i ferd med å bli den nye normalen, og vi ser at flere av våre kunder i Norge vurderer å installere solceller når de skifter tak på næringsbygg. Vi er glade for å samarbeide med Sunday Power, en ledende aktør innen solceller som deler vårt fokus på kvalitet, kundetilfredshet og som også kan vise til resultater i å hjelpe eiendomsbransjen akselerere det grønne skiftet” sier Gard.

Les også: Sunday Power og NTE inngår strategisk samarbeid på solkraft

Gard Brunsell, Sales and Marketing Director i Protan Entreprenør

Gjør solceller på næringsbygg enkelt

Sunday Power er en ledende utvikler av solenergi for næringsbygg i Norge. Med bred kompetanse innen solenergi, teknologiutvikling og sterke investorer i ryggen har de hjulpet eiendomsbransjen med å realisere det grønne skiftet ved å levere og drifte sikre, bærekraftige og økonomisk gunstige solcelleinstallasjoner. 

Rikard af Ekenstam, Chief Commercial Officer i Sunday Power, kommenterer på partnerskapet - “Vi er veldig glade for å annonsere partnerskapet med Protan Entreprenør, Nordens ledende takentreprenør. Ved å installere Protans tak sammen med en solcelleinstallasjon fra Sunday Powers kan kundene våre vesentlig forbedre byggets økonomiske levetid, redusere energiforbruket og forbedre byggets bærekraftsprofil." 

Rikard af Ekenstam, Chief Commercial Officer i Sunday Power

Ta kontakt med oss

Takk

vi tar straks kontakt!
Hm, noe gikk galt. Ta kontakt på info@sundaypower.no isteden

Vi ser frem til å hjelpe deg!