Solfrokost #3: Når kommer batterirevolusjonen?

Velkommen til ny solfrokost i samarbeid med Rystad Energy.

Sunday Power og Rystad Energi

Fallende batteripriser, høyere hyppighet av negative strømpriser og et fremvoksende fleksibilitetsmarked dyrker frem nye forretningsmodeller med kombinasjoner av solceller og batterier. I teorien betyr dette at man kan tjene penger på volatile strømpriser, redusere nettleie og få nye inntektsstrømmer fra fleksibilitetsmarkedet, men er det en realitet og er det lønnsomt?

Sammen med industrieksperter utreder vi problemstillingen med fokus både på makrobildet og hvordan dette treffer eiere av næringsbygg.

Når og hvor?
Arrangementet finner sted i Advokatfirmaet Thommessen sine lokaler i Ruseløkkveien 38, 0251 Oslo.

Det blir servering av kaffe og frokost fra 08.30. Programmet starter kl 09.00 og avsluttes 10.00.

På arrangementet vil du høre fra:
Lars Lysdahl - Lars er Advisory Partner i Rystad Energy, og leder konsulenttjenester innen batterier, solenergi og bærekraftig drivstoff. Han har 17 års erfaring fra energisektoren og har på grunn av sin brede erfaring vært foredragsholder og paneldeltaker på konferanser i Norge, Storbrittania, USA, Tyskland og Brasil.

Håkon Trømborg- Håkon er Chief Technology Officer i Sunday Power, og har lang erfaring fra å bygge software og AI for industriell data, blant annet fra Cognite, Norges første unicorn. I løpet av sine to år i Sunday Power har han ledet utviklingen av vår egenutviklede software for monitorering, fakturering og optimalisering av solcelleanlegg og batterier.

Alexander Rydfjord - Alexander er Co-Founder og Chief Product Officer i Sunday Power. Han har tidligere erfaring som produktsjef i VG og Urban Sharing, og har en lidenskap for å utvikle løsninger som bidrar til det grønne skiftet.


Arrangementet egner seg for eiere og forvaltere av næringsbygg som vurderer eller som allerede har installert solcelleanlegg, og er relevant enten man ønsker Solar as a Service eller å eie anlegget selv.


Påmelding via Eventbrite

Det vil bli tatt bilder på arrangementet