Solfrokost #2: Software, monitorering og AI - kan teknologi øke verdien av solcelleanlegget?

‍Sunday Power inviterer til ny Solfrokost - arrangementsserien som dekker det eiere og forvaltere av næringsbygg trenger å vite om solceller.

Sunday Power

Solcelleanlegget er ferdig installert og klart til å produsere solenergi. Hva nå?

Som en av Norges ledende solcelleutviklere har Sunday Power erfaring fra å drifte over 40 storskala solcelleanlegg på næringsbygg. På dette arrangementet deler Sunday Power sine erfaringer om de vanligste feilene som kan oppstå og hvordan teknologi kan sikre stabil drift med maksimal produksjon og inntjening, år etter år. Arrangementet egner seg for eiere og forvaltere av næringsbygg som vurderer eller som allerede har installert solcelleanlegg, og er relevant enten man ønsker Solar as a Service eller å eie anlegget selv.


Våre eksperter i Sunday Power vil dele om blant annet:

  • Monitorering og effektiv drift: hvordan unngå nedetid, de vanligste feilene og tidstyvene.
  • Smart fakturering: effektivt hvordan håndtere solstrømsalg til leietakere effektivt.
  • Virtuell deling: hva skal til for å dele strøm med naboen og hvordan ta betalt for det.
  • Batterier og smart styring: bruk av AI til batteristyring som optimaliserer verdiskapningen.

Når og hvor?

Arrangementet finner sted i Akersgata 32, onsdag 29. mai. Det blir servering av kaffe og frokost fra 08.30. Programmet starter kl 09.00 og avsluttes 10.00.


På arrangementet vil du høre fra:

Håkon Trømborg - Håkon er Chief Technology Officer i Sunday Power, og har lang erfaring fra å bygge software og AI for industriell data, blant annet fra Cognite, Norges første unicorn. I løpet av sine to år i Sunday Power har han ledet utviklingen av vår egenutviklede software for monitorering, fakturering og optimalisering av solcelleanlegg og batterier.

Alexander Rydfjord -
Alexander er Co-Founder og Chief Product Officer i Sunday Power. Han har tidligere erfaring som produktsjef i VG og Urban Sharing, og har en lidenskap for å utvikle løsninger som bidrar til det grønne skiftet.

Adrian Bergem -  
Adrian er Chief Financial Officer i Sunday Power. Han har bred erfaring fra finansbransjen, med blant annet bakgrunn som analytiker i Nordea Markets og Arctic Securities. Som aksjeanalytiker dekket han fornybarbransjen, med fokus på solenergi. I Sunday Power er han selskapets tallknuser, og har ledet gjeldsprosesser, emisjoner og det nylig inngåtte partnerskapet med NTE.


Vel møtt!

__


Gikk du glipp av forrige frokostarrangement? Sammen med Thommessen, Nordea, Newsec, Bulk og Møller Eiendom utredet vi spørsmålet "Solceller på næringsbygg - er det verdt det?". Link til opptak finner du her