Solfrokost #1 - Solceller på næringsbygg - er det verdt det?

Frokostmøte som gir svar på det byggeiere behøver å vite om hvordan få et grønnere, mer verdifullt bygg med solceller på taket.

Sunday Power & Thommessen

Sammen med industrieksperter utreder vi spørsmål rundt verdivurdering av næringseiendom, reguleringer og grønn finansiering. I tillegg får vi høre erfaringer fra eiendomsaktører som har implementert solenergi i stor skala på næringseiendom i Norge. Arrangementet tar for seg viktige temaer for å maksimere verdien av solcelleinstallasjoner for byggeiere.

Foredragsholdere:

- Jonas Ibsen Brynhildsrud, CEO Sunday Power

- Mari Andrea Moland, Managing Associate & Mette Borger Fyksen, Partner, Advokatfirmaet Thommessen

- Monica Svoren, Sustainability Specialist Commercial Real Estate & Erlend Flakstad, Head of ESG Business Banking, Nordea

- Jon H. Dahlberg Årstad, Administrerende Direktør, Newsec Advisory Norge

- Isak Oksvold, Direktør Miljø- og Bærekraft, Møller Eiendom

- Rune Bang, VP Projects Nordics, Bulk Industrial Real Estate

- Alexander Rydfjord, Chief Product Officer, Sunday Power


Arrangementet vil finne sted hos Advokatfirmaet Thommessen i Ruseløkkveien 38, 0251
Oslo. Det blir servering av kaffe og frokost fra 08.30. Programmet starter kl 08.50 og avsluttes 10.30.

Vi gleder oss til å se deg der!


Om arrangørene:
Sunday Power
Sunday Power eren ledende utvikler av solenergi til næringseiendom. Vårt mål er å skape en grønnere fremtid for næringseiendom gjennom den ledende ende-til-ende løsningen for solenergi. Sunday Power maksimerer verdiskapningen fra solcelleanlegget, fra rådgivning om riktig systemdesign, installasjon, optimal drift gjennom vår software, vedlikehold og rapportering.

Advokatfirmaet Thommessen
Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Gjennom 165 år har klientene våre gitt oss muligheten til å være med på flere av de viktigste oppdragene for norsk næringsliv. Våre 220 advokater dekker hele det faglige spekteret innen forretningsjuss.