I drift
Solar as a Service
Johan Follestads vei 24

Medvind Eiendom

Installert effekt
113
kWp
Klimabesparelse
41419
kgCO2/år
Estimert produksjon
93709
kWh/år
Leietaker
Rental Group Crane

Bedriftsprofil og bærekraftsfokus

Medvind Eiendom (tidl PAST Eiendom) ble etablert sommeren 2018 i forbindelse med at selskapet kjøpte sin første tomt i Røyken Næringspark. Siden den tid har vi kjøpt eiendom, tomter og utviklingsprosjekter i Oslo, Asker, Bergen og Stord. Ved starten av 2022 kontrollerer Medvind Eiendom, gjennom 100% eide selskaper, rett i underkant av 50 mål med planerte og byggeklare tomter fordelt på 5 lokasjoner. 

Medvind Eiendom skal være en fremoverlent eiendomsutvikler som med god lokalkunnskap, et bredt kontaktnettverk og gode relasjoner til alle våre leietakere og samarbeidspartnere skal skape gode og trygge arbeidsplasser. 

Alle våre bygg klimasertifiseres og ligger i klasse "A". 

Engasjement med Sunday Power

Vi stiller svært høye krav til både miljø og omgivelser. Vi i Medvind Eiendom har derfor inngått en samarbeidsavtale med Sunday Power og vi har som målsetning at alle våre bygg skal ha solceller installert på taket for å ta ned vårt klimaavtrykk. 

- Prosessen med Sunday Power har vært sømløs, og både vi og leietakeren vår er nå fornøyde solenergiprodusenter. Vi starter vårt andre prosjekt med Sunday Power, og kan anbefale deres løsning på det varmeste. (Andreas Greve-Isdahl, Partner)

Ta kontakt med oss

Takk

vi tar straks kontakt!
Hm, noe gikk galt. Ta kontakt på info@sundaypower.no isteden

Vi ser frem til å hjelpe deg!