I drift
Solar as a Service
Jeksleveien 51

Bulk Industrial Real Estate

Installert effekt
234
kWp
Klimabesparelse
81681
kgCO2/år
Estimert produksjon
184800
kWh/år
Leietaker
Kjellmann Office AS

Fra energikarakter B til A etter installasjon av solcelleanlegg

Etter at installasjonen av solcelleanlegget var ferdig, ble det utarbeidet en ny energiattest for bygget. Da gikk beregnet levert energi fra 114 kWh/m2 til 80,5 kWh/m2, som gjorde at energikarakteren kunne oppgraderes fra B til A.

Bedriftsprofil og bærekraftsfokus

Bulk Infrastruktur er en industriell eiendomsutvikler, utbygger og operatør av Nordiske datasentre, fibernettverk og logistikk eiendom. Vi hjelper globale bedrifter løse komplekse data- og logistikkutfordringer. Våre løsninger er ledende i å levere langsiktige og bærekraftige tiltak med lave kostnader.

Bulk utvikler, bygger, eier, driver og vedlikeholder kritisk infrastruktur som muliggjør dagens og fremtidens samfunn. Å bygge infrastruktur på en bærekraftig måte var vårt grunnleggende formål. Infrastruktur er avgjørende for økonomisk vekst, for menneskelig velferd og også en ryggrad for å muliggjøre det grønne skiftet. Vi er på et oppdrag om å skape veier mot en ønskelig fremtid.

Engasjement med Sunday Power

- Sunday Power har gitt oss lønnsom solenergi på en enkel måte. Dette har gjort det mulig for oss å fortsette å fokusere på vår kjerne, som er å bygge effektive logistikkbygg. (Rune Bang, VP Projects)

Ta kontakt med oss

Takk

vi tar straks kontakt!
Hm, noe gikk galt. Ta kontakt på info@sundaypower.no isteden

Vi ser frem til å hjelpe deg!